De bästa klockorna från Treetime

Att välja rätt klocka kan vara en utmaning med tanke på alla alternativ som finns på marknaden. Treetime, ett svenskt varumärke, erbjuder ett brett sortiment av innovativa och högkvalitativa klockor. I den här artikeln kommer vi att fokusera på deras bästsäljande klockor just nu samt deras tidlösa bästsäljare.

En av de unika fördelarna med att köpa en klocka från Treetime är möjligheten att få den personligt graverad med en text som du själv väljer. Detta ger dig chansen att skapa en helt unik och meningsfull gåva till dig själv eller någon du bryr dig om. Graveringen kan inkludera namn, datum, citat eller något annat som är betydelsefullt för dig, vilket ger din klocka en extra personlig prägel och gör den till en minnesvärd accessoar som kommer att bäras med stolthet och glädje under många år framöver.

Treetime har på kort tid blivit en storsäljare tack vare sin unika kombination av snygg design, miljövänliga material och engagemang för välgörenhet. Företagets framgång vittnar om den växande trenden bland konsumenter att välja produkter som både är estetiskt tilltalande och hållbara. Treetimes snabba ökning i popularitet understryker att allt fler människor prioriterar att stödja företag som är både socialt och miljömässigt ansvarstagande, och att en klocka från Treetime är mycket mer än bara en snygg accessoar – det är ett symbol för att göra skillnad i världen. Så låt oss dyka in i världen av Treetime och upptäcka de bästa klockorna som de har att erbjuda!

Aktuella bästsäljare från Treetime

Treetime Elation Blue

Elation Blue är en av Treetimes mest populära klockor just nu, och det är inte svårt att förstå varför. Den har en iögonfallande design med en blå urtavla och träarmband, vilket skapar en modern och trendig look. Klockan är även vattentålig. Läs mer och beställ

Treetime Classic Auto Green

Classic Auto Green är en annan aktuell toppsäljare från Treetime. Den har en klassisk och tidlös design med en grön urtavla och rostfritt stålarmband. Klockan har även en automatisk rörelse och är vattentålig. Läs mer och beställ

Treetime Classic Auto Black

Classic Auto Black är ytterligare en populär klocka från Treetime för tillfället. Med sin svarta urtavla och rostfritt stålarmband har den en stilren och elegant design. Precis som Classic Auto Green har den en automatisk rörelse och är vattentålig. Läs mer och beställ

Tidlösa bästsäljare från Treetime

Treetime Blue Hunter

Blue Hunter är en av Treetimes tidlösa bästsäljare, och dess unika design med blått trä och stålarmband gör den mycket attraktiv. Klockan är vattentålig och passar perfekt för den äventyrslystna personen. Läs mer och beställ

Treetime Wenge Wood Blue

Wenge Wood Blue är en annan tidlös bästsäljare från Treetime, med en elegant kombination av mörkt trä och en blå urtavla. Klockan har en kvartsrörelse och är vattentålig, vilket gör den till en pålitlig och stilfull klocka för vardagsbruk. Läs mer och beställ

Treetime Walnut Moon

Walnut Moon är en annan tidlös bästsäljare från Treetime, känd för sin unika design med en urtavla som visar månens faser. Klockan har ett vackert valnötsfärgat träarmband, vilket ger den en naturlig och jordnära känsla. Walnut Moon har en automatisk rörelse och är vattentålig. Priset gör den till ett överkomligt val för dem som söker en originell och prisvärd klocka. Läs mer och beställ

Treetime Forest Wood

Forest Wood är en annan tidlös bästsäljare från Treetime och är idealisk för dem som föredrar en naturlig och miljövänlig klocka. Klockan är tillverkad av återvunnet trä och har en vacker grön urtavla som påminner om skogens lugn. Forest Wood har en kvartsrörelse och är vattentålig. Priset för denna klocka gör den till ett prisvärt alternativ för dem som söker en miljövänlig och snygg klocka. Läs mer och beställ

Hur tar man hand om en klocka från Treetime?

För att förlänga livslängden på din klocka från Treetime rekommenderas följande skötselråd:

  • Rengör klockan regelbundet med en mjuk och torr trasa.
  • Undvik att utsätta klockan för starka temperaturförändringar, fukt och vatten.
  • Förvara klockan på en torr och sval plats när den inte används.
  • Om klockan har ett automatiskt urverk, se till att den får tillräckligt med rörelse för att hålla den igång. Om den stannar, kan den enkelt startas igen genom att skaka den försiktigt i några sekunder.
  • Service bör utföras av en auktoriserad klockmakare vid behov.

Varför välja klockor från Treetime?

Att välja en klocka från Treetime innebär att du väljer en produkt som är både stilfull och ansvarsfull. Här är några anledningar till varför du bör överväga att köpa en klocka från Treetime:

  1. Snygg design: Treetimes klockor är kända för sina unika och eleganta designer, vilket gör dem till ett utmärkt val för den mode- och miljömedvetna konsumenten.
  2. Välgörenhet: För varje såld klocka donerar Treetime ett träd till organisationen Trees for the Future. Det innebär att du bidrar till att stödja återplantering av träd och skapa en mer hållbar framtid när du köper en klocka från Treetime.
  3. Klimatvänlig: Treetime använder återvunnet trä i sina klockor, vilket minskar miljöpåverkan och koldioxidavtrycket från deras produkter. Genom att välja en klocka från Treetime visar du att du bryr dig om miljön och vill göra en positiv skillnad.
  4. Hög kvalitet: Treetimes klockor är tillverkade av noggrant utvalda material och med högkvalitativa urverk, vilket garanterar en lång livslängd och en pålitlig tidsangivelse.
  5. Svenskt företag: Treetime är ett svenskt företag som arbetar för att erbjuda moderna och hållbara produkter till kunder över hela världen. Genom att stödja Treetime väljer du att stötta ett lokalt företag som värnar om kvalitet och ansvarstagande.

Sammanfattningsvis är en klocka från Treetime ett smart val för dig som vill bära en stilfull accessoar samtidigt som du bidrar till en mer hållbar och ansvarsfull framtid.

Återvunnet trä

Treetime.se är kända för att använda återvunnet trä för att tillverka sina klockor och andra accessoarer. Genom att återanvända trä som annars skulle ha slängts minskar de sin påverkan på miljön samtidigt som de skapar unika och hållbara produkter. Ingen klocka är lik den andra på grund av variationerna i träet, vilket gör varje produkt unik och speciell. De bidrar till en mer hållbar framtid samtidigt som de skapar produkter som är både vackra och unika.

Svenskt företag

Sedan 2014 har bröderna Patrik och Andreas drivit Svetrend.se, ett inredningsföretag med fokus på modern och industriell heminredning. Idag delar företaget lager och distributionscenter med TreeTime.se, som också drivs av bröderna. Samarbetet mellan Svetrend och TreeTime gör det möjligt för dem att erbjuda ett brett sortiment av högkvalitativa och hållbara produkter. De är stolta över sin gemensamma vision och engagemang för att erbjuda modern inredning och accessoarer på ett ansvarsfullt sätt. De är belägna i Knivsta mellan Uppsala och Arlanda.

1 såld klocka = 1 nytt träd

Treetime har ett samarbete med Trees for the Future där de donerar 1 träd för varje såld klocka genom deras Forest Garden-program. De gör detta för att kompensera för sin träförbrukning och sitt koldioxidavtryck, men också för att stödja lokala samhällen i Senegal, Kamerun, Kenya, Tanzania och Uganda. Forest Garden-programmet är ett bevisat framgångsrikt tillvägagångssätt. Genom att plantera specifika träslag på ett systematiskt sätt över en fyraårsperiod kan lokala familjer förändra sina liv till det bättre för alltid. Läs mer på länken nedan.

TREES.ORG

Över 20 000 träd planterade!

Tack vare samarbetet med Trees for the Future är Treetimes mål att hjälpa till att återställa Moder Natur, en klocka i taget, genom att plantera ett träd för varje köpt klocka. Sedan 2016 har Treetime hjälpt till att plantera över 20 000 träd med sina partners och de fortsätter att sätta upp nya utmanande mål för framtiden. Ett av dessa mål är att hålla skogarna friska och glada, vilket i sin tur bidrar till att hålla oss friska och lyckliga.

Vanliga frågor

Är klockorna vattentåliga? Treetimes klockor är vattenskyddade, men inte vattentäta. Det innebär att de tål stänk och regn, men bör inte användas vid simning, dykning eller andra aktiviteter där de utsätts för mycket vatten.

Är klockorna anpassade för allergiker? Treetimes klockor är tillverkade av återvunnet trä och hypoallergeniskt rostfritt stål, vilket innebär att de är anpassade för de flesta allergiker. Om du är känslig mot trä eller metall rekommenderas dock att du rådgör med din läkare innan du använder en klocka från Treetime.

Hur lång är leveranstiden? Leveranstiden för en klocka från Treetime varierar beroende på var du befinner dig och vilken fraktmetod du väljer. Generellt sett är leveranstiden inom Sverige mellan 2-5 arbetsdagar, medan leveranser till andra länder inom EU kan ta mellan 5-10 arbetsdagar. För mer information om leveranstider och fraktalternativ kan du besöka Treetimes webbplats.

Finns det någon garanti på klockorna? Treetime erbjuder en garanti på två år från inköpsdatumet för alla sina klockor. Garantin täcker fabrikations- och materialfel. Om du upplever några problem med din klocka under garantitiden rekommenderas att du kontaktar Treetime för att få hjälp.

Hur returnerar jag en klocka om jag inte är nöjd? Om du av någon anledning inte är nöjd med din klocka från Treetime kan du returnera den inom 14 dagar från mottagandet. För att returnera en klocka bör du kontakta Treetime för att få instruktioner om hur du går tillväga. Observera att klockan måste vara i originalskick och förpackning för att en retur ska godkännas.

Sammanfattning

Treetime erbjuder ett brett utbud av unika och hållbara klockor tillverkade av återvunnet trä. Med deras engagemang för miljön och högkvalitativa produkter är det lätt att förstå varför allt fler väljer att bära en klocka från Treetime. Om du är på jakt efter en klocka som är både stilfull och miljövänlig, är Treetime definitivt ett märke att överväga.

De bästa klockorna från Treetime
Rulla till toppen