Kattfödelsedagar

Att fira sin katts födelsedag kan vara en rolig och minnesvärd upplevelse för både katten och dess ägare. Här är några tips på hur du kan anordna en fantastisk kattfödelsedag.

Hur firar man kattfödelsedagar?

Inbjudningar

Skicka ut inbjudningar till dina vänner som tycker om katter. Du kan använda dig av roliga bilder på din katt eller skapa egna inbjudningskort.

Mat

Katter älskar mat, så se till att servera god mat och godis som passar katten. Du kan göra egna kattgodisar eller köpa färdiga godisar. Räkor och leverpastej är också mycket uppskattat. Och något gott till människorna också förstås!

Kläder

Det finns en mängd olika kläder för katter som kan göra din katts födelsedag ännu mer speciell. Det kan vara allt från en födelsedagsmössa till en fin liten klänning eller skjorta. För människorna finns det tex skjortor och t-shirtar med katter på.

Dekor

Dekorera rummet med ballonger och andra dekorationer i katt-tema. Du kan också ha en stor banner med ”Grattis på födelsedagen” skriven på den.

Presenter

Ge din katt en speciell present på födelsedagen. Det kan vara en ny leksak, en mjuk säng eller en speciell matskål.

Aktiviteter

Skapa roliga lekar och aktiviteter som katten kan delta i. Det kan vara allt från att leka med laserpekare till att ha en katt-lydnads tävling.

Födelsedagskort

Läs mer och beställ

Kattvänliga gäster

Det är viktigt att bara bjuda in kattvänliga gäster till festen. De gäster som har katter själva och är vana vid att umgås med katter kan vara en god idé.

Fotografering

Ta många bilder på katten och gästerna under födelsedagsfesten. Det kan vara roligt att titta tillbaka på dessa bilder och minnas den speciella dagen.

Kattvänliga drycker

Se till att det finns tillräckligt med kattvänliga drycker, som vatten, mjölk och kattmynta-te tillgängligt under festen. Och kanske något gott till människorna också.

Att fira sin katts födelsedag kan vara en rolig och minnesvärd upplevelse. Genom att inkludera inbjudningar, mat, kläder, dekor, presenter och aktiviteter, kan du enkelt skapa en speciell dag för din katt och dina vänner. Kom bara ihåg att se till att alla gäster är kattvänliga och att du har tillräckligt med mat och godis både människor och din katt.

Sammanfattningsvis kan ett kattkalas vara en fantastisk upplevelse för både katten och dess ägare. Genom att inkludera olika aspekter som inbjudningar, mat, kläder, dekor, presenter, aktiviteter, fotografering, kattvänliga drycker och säkerhet, kan du skapa en minnesvärd och rolig dag för alla inblandade. Kom ihåg att se till att festen är kattvänlig och att du har tillräckligt med utrymme för att katten ska kunna springa undan och gömma sig om det blir för mycket uppmärksamhet.

Kattfödelsedagar
Rulla till toppen