Julklapp till 9-årig kille

present till 9 årig kille
Hitta en bra present till 9 årig kille

Letar du efter en julklapp till en 9 årig kille? Här hittar du många bra tips som jag tror kan inspirera. Först några snabba idéer för dig som har riktigt bråttom: experimentlåda, skateboard och Harry Potter filmer.

Lego

Att bygga Lego är väldigt roligt. Det finns massor av roliga byggen för 9 åriga killar. Forskningsstation, brandstation, batman, Starwars lego och Ninjago. Det är viktigt att få ett lego med rätt svårighetsgrad. Det ska vara tillräckligt svårt, men ändå inte för svårt.

Trollerilåda i julklapp till 9 årig kille

Har inte du också drömt om att stå på scenen och utföra magiska trick som trollbinder publiken. Med en magisk trollerilåda kommer han lära sig massor av magiska trix.

Inredning

Att få ny inredning till sitt rum är kul. Varför inte en riktigt cool vulkanlampa.

Riktigt häftig inredning till rummet är en godismaskin med gripklo. Det är en sån där maskin med gripklo som brukar finnas på tivolin och marknader. Fyll maskinen med lördagsgodis – det kommer att räcka hela veckan med den här maskinen. Stoppa i ett av låtsasmynten och försök fiska upp lite godis. Maskinen spelar musik och när han lyckas fiska upp en godisbit får han en liten applåd. En riktigt bra julklapp till 9 årig kille.

Experimentlåda

I Beppes Experimentlåda hittar du instruktioner och prylar för att göra massor av experiment. Du kan bland annat tillverka häftiga ballongraketer, skapa coola färgexplosioner och andra partytrick.

Ge 9 årig kille en kulbana

Space Coaster är en berg och dalbana för kulor. Det är en leksak som håller barn sysselsatta under flera timmar. Även föräldrar brukar ha svårt att hålla sig borta. Det här är en bana som man bygger ihop själv. Med banbitarna går det bygga både skruvar och loopar. En riktigt cool finess med Space Coastern är att han inte behöver starta om kulorna hela tiden. Space Coastern har en hiss där kulorna åker upp till toppen och startar om igen.

Julklappar till 9 årig kille som är konstnärlig

Kreativa och konstnärliga 9 åriga killar önskar sig målarsaker: fiberpennor, tatueringspennor, pyssellåda, färgpennor, målarbok med Harry Potter, Målarbok med bilar eller ett skissblock.

Present till agent

Aktivitetslåda för hemliga agenter – en perfekt julklapp till en 9 årig kille. Paketet innehåller allt som en hemlig agent behöver: utrustning för att ta fingeravtryck, göra fantomskisser och färgkodade meddelanden. I boxen hittar du även osynligt bläck, spionglasögon, kodsnurra, spionlampa och annan utrustning som en hemlig agent behöver.

9 åriga killar har fortfarande bajshumor

9 åriga killar tycker fortfarande att det är väldigt roligt med bajs: Magnetiskt bajs, stressboll, badkarspropp, Funny fart land, bajsfiske eller en bajsslangbella. Det är jätteroliga julklappar till 9 åringar.

Andra roliga julklappar till en 9 årig kille

Sällskapsspel som 9 åringar brukar gilla är Twister, HGA BOP IT och Sushispel.

Den bästa julklappen till 9 årig kille är ett eget kassaskåp. I skåpet kan han låsa in veckopengen eller lördagsgodiset. Kassaskåpet kan låsas upp med nyckel eller en sifferkombination.

En egen robot är en julklapp som alla killar önskar sig. Silverlits Maze breaker är robotarnas utbrytarkung! Maze tar sig ut den medföljande labyrinten. Han kan följa linjer, dansa och så har den talkback funktion.

Pussel, kluriga IQ-pussel, IQ-pussel swiss qube eller ett vanligt pussel med planeter.

9 åringar brukar tycka om att röra på sig: skateboard, skidor och skridskor är roliga presenter.

Bra julklappar till 9 åriga killar

Pirates of the Caribbean lego, tekniklego, walkie talkie och ficklampa är kul grejer att få i julklapp till 9 åringar.

Bra tidningar som killar tycker om att läsa är t.ex. KP och Kalle Anka och att få en prenumeration på dem är en bar julklapp. Den varar länge och även om Kalle Anka är en serietidning så tränar de läsningen. Och att få något som de faktiskt gillar att läsa är mycket bättre än att inte läsa alls. 

Även 9 åriga grabbar vill gärna ha fina mobilskal och hörlurar. Det är självklart bra att ha en powerbank också för att ladda sin mobil. Varför inte den här coola powerbanken med solceller?

Har du fler förslag på vad man kan ge i julklapp till en 9 årig kille kommentera gärna! Hittar du inte den perfekta julklappen bland mina förslag på den här sidan kanske du kan hitta den på någon av dessa sidor:

Senaste inläggen

link to Present till 30-årig kille

Present till 30-årig kille

Det kan vara svårt att hitta en bra, rolig och kärleksfull present till en 30-årig kille. Därför har jag tagit reda på vad de egentligen önskar sig. Så, vad är då en bra present till en 30-årig kille? En bra present till en 30-årig kille är en fin whisky, en parfym, en necessär, en pyjamas […]