bra julklapp till 1,5 åring

Julklapp till 1,5 åring

Försöker du hitta en bra julklapp till en 1,5 åring? Det är superlätt! Här ska du få mina allra bästa tips. Men först ett par riktigt snabba tips för dig som letar efter en akutjulklapp till 1,5 åring: parkeringshus, pekbok byggklossar eller Pippis sjörövarskepp. Men fortsätt gärna läsa för fler julklappstips!

julklapp till 1,5 åring bygg klossar
julklapp till 1,5 åring bygg klossar

1,5 åringar är jättelätt att hitta eftersom barn i den här åldern inte alls är kräsna. De kommer garanterat att ÄLSKA ALLT! Även den fina kartongen, pappret och snöret de får av dig. Så glöm inte att slå in julklappen fint!! 

Mitt första förslag på bra julklapp till en 1,5 åring är leksakståg. Börja nu med ett enklare paket. När barnet blir äldre kan du gärna komplettera med fler delar, järnvägsväxlar, batterilok, parkeringshus, häststall och fler rälsdelar. Det finns massor av saker du kan köpa till sedan om du vill. Men till ett barn på 1,5 år räcker det med en enklare järnväg. Detta är en riktigt bra julklapp som barnet kommer ha glädje av länge. 

Andra julklappar till en 1,5 åring som kommer vara till glädje länge är en dockspis,leksaksmat och köksutrustning. Köksutrustningen jag kunde hitta för barn rekommenderas bara för barn över 3 år. Så 1,5 åringen kanske kan få lite plastbyttor att laga mat i så länge. 

Viktigt att tänka på när man köper julklapp till 1,5 åring

När man köper julklappar till en 1,5 åring så är det viktigt att tänka på att små barn stoppar saker i munnen. Därför är det viktigt att man köper julklappar som inte är märkta med “rekommenderas ej till barn under 3 år”. 

När man köper julklappar till en 1,5 åring är det också bra att tänka på att inte köpa för många leksaker. Att ha rummet fullt med prylar gör inget barn lyckligare. Satsa istället på få leksaker av hög kvalité. 

Andra bra leksaker att ge en 1,5 åring

bra julklapp till 1,5 åring
bra julklapp till 1,5 åring

Julklappar som små barn garanterat gillar är förstås gosedjur som kaniner, hundar, björnar, enhörningar(med inbyggd nattlampa), Bamse och elefanter

Små djur och bilar som man kan dra efter sig i ett snöre är väldigt roligt. Fråga mig inte varför, men alla barn jag känner har älskat dem. 

Dockor är leksaker som brukar vara en bra julklapp till 1,5 åring gärna med några små tillbehör som en nappflaska till. Den här dockan på cdon är inte så dyr och man får med både nappflaska, gosedjur osv. till dockan. Tänk på att en docka till ett så litet barn inte alls behöver vara dyr. Barnet blir inte gladare av att dockan kan prata, gå eller har 200 tillbehör liksom. Den här dockan är precis tillräckligt bra. 

En dockvagn kan användas till mycket. Dels kan man sitta i den, man kan transportera alla sina klossar mellan sitt rum och köket…det går också att köra dockor i den. 

Fortsatt läsning:

Kommentera gärna!