Julklapp till 13 årig tjej

Vad önskar sig en 13-årig tjej i julklapp?

Tycker du också att det är svårt att hitta bra julklappar till en 13-årig tjej. Här kommer du att få några bra förslag på presenter som tjejer i 13-årsåldern faktiskt önskar sig och blir glada för. Några snabba tips är pengar, mobiltelefon och icecream roller. Men fortsätt gärna läsa för fler tips.

Skönhet och makeup

Till tjejer kan det vara kul att ge bort en make-up kurs om hon sminkar sig, eller ett presentkort till någon skönhetssalong, en rolig sminkbox, nagellack, läppglans, det är sånt som brukar gå hem hos de trettonåringar jag känner. HM och Indiska kan ha billiga smycken.


Julklappar till 13 årig tjej som gillar Harry Potter

Om hon gillar Harry Potter finns det många bra julklappar du kan ge henne:


Godis och sånt

Godismaskin med touchsensor – Inget tonårsrum blir komplett utan en godisautomat. Just den här godisautomaten är mycket modern och utrustad med touchsensor. Det har aldrig varit enklare att förse sig med godis! Fyll den med tuggummi eller något annat gott som du vet att hon tycker mycket om.


Kökssaker som 13 åriga tjejer önskar sig

13-åriga tjejer börjar ofta intressera sig för matlagning och en Sushi bazoka står ofta på deras önskelistor. Den här manicken laddar man med ris och andra ingredienser man vill ha med. Sedan tycker man långsamt på avtryckaren och ut kommer en perfekt sushi. Tycker ni om sushi är detta en perfekt julklapp att ge henne. Hon kommer bjuda familjen på middag inom kort. Visst är det häftigt när barnen äntligen börjar göra lite nytta hemma genom matlagning, städning och tvätt.

Det är nyttigt att träna säger de… med en sån här Avokardio vattenflaska kommer träningen i alla fall att gå lite lättare. En supersöt vattenflaska som gör att hon dricker lite mer och behåller vattenbalansen under träningspasset. Vem skulle inte vilja ha en fin vattenflaska till träningen?

The egg throne – snygg äggkopp för frukostägget. Perfekt julklapp till den 13-åriga tjejen som gillar the game of the thrones. Nu kommer hennes ägg i alla fall att serveras snyggt på frukostbordet.

Mugg med som pekar finger i botten – fingret dyker upp i takt med att man dricker ur kaffet. Jag känner mig lite osäker på vad en 13-årig tjej ska ha den här muggen till. Men det är tydligen något som är väldigt coolt att få. (kanske är det föräldrarna som ska bjudas på kaffe i en sån mugg?)

Cat in space mugg – en katt i rymden som jagar en hamburgare. Ärligt talat så för står inte jag som är vuxen vad det är för speciellt med den här muggen. Jag tycker bara den är ful. Söt katt, visserligen men kombinationen av katt, hamburgare och rymden blir helt obegriplig för mig. Men 13-åriga tjejer tycker mycket om den av någon anledning.


Städsaker i present till 13-årig tjej

Jag trodde inte att det var sant när jag hörde att 13-åriga tjejer önskade sig städsaker. Men det gör de tydligen. Städsaker som tjejerna önskar sig i julklapp är t.ex.


Fler saker som 13 åriga tjejer vill ha

Jag hoppas att du hittat en bra julklapp till en 13-årig tjej här, annars kanske du kan hitta inspiration på någon av dessa sidor:

Senaste inläggen

link to Present till 30-årig kille

Present till 30-årig kille

Det kan vara svårt att hitta en bra, rolig och kärleksfull present till en 30-årig kille. Därför har jag tagit reda på vad de egentligen önskar sig. Så, vad är då en bra present till en 30-årig kille? En bra present till en 30-årig kille är en fin whisky, en parfym, en necessär, en pyjamas […]