vad önskar sig en 11 årig kille i julklapp

Julklapp till 11 årig pojke

Att hitta bra en bra julklapp till 11 årig pojke kan vara riktigt klurigt. Efter att ha pratat med och rådfrågat både barn och pedagoger om bra julklappar hittar du de bästa tipsen på julklappar för 11 åriga pojkar här. Enklaste julklappen är pengar och mobilspel. Men du ska få fler tips här.

Den säkraste julklappen som 11 åriga killar garanterat kommer att gilla är mobilspel i form av t.ex. CS-Go och Fortnight och pengar.

Ge 11 årig pojke saker i julklapp

Saker som kan vara bra att få i julklapp för 11 åriga pojkar: Ryggsäck, keps, presentkort på skor, ny telefon, apple-watch, presentkort på kläder. När killar är 11 år börjar det vara besvärligt att köpa kläder till dem. De börjar nu vilja vara med och välja kläder själva.

Roliga julklappar för 11 åriga grabbar

Riktigt cool lampa med Harry Potter, cool väckarklocka med ir, Leonardo da Vinchi trämodellerhemligthetsberavande 3D-pussel, spel där man får elstötar, Guinness rekordbok, actionkamera, spacerail från coolstuff eller en stjärnprojektor. Att få presentkort på biobesök kan också vara kul. Godis och sötsaker önskar sig de flesta 11 åringar. Eller ett mikroskop.

Bra böcker till 11 åriga killar

Snöstorm och kanelhjärtan: Fyra juliga berättelser Det är dagen före julafton och en långtradare fullastad med julklappar kör längs glashala vägar i ymnigt snöfall. När lastbilen får sladd och välter blir hela länsvägen blockerad, alla julklappar sprids ut över vägen och ingen kommer fram. Istället måste man ta den alternativa vägen förbi det gamla stationshuset som inrymmer ett kafé och kulturhus som för en tynande tillvaro. Men kaféet börjar nu fyllas av en brokig skara människor som alla har sina alldeles egna anledningar till att ta sin tillflykt just hit, och plötsligt börjar det få liv igen.

Miss Peregrines hem för besynnerliga barn En ödslig ö. Ett övergivet barnhem. Och en samling märkliga fotografier. Sextonårige Jacob tror inte längre på de historier hans farfar brukade berätta för honom. Skrönorna om barnen med märkliga förmågor är bedrägliga minnen från hans farfars barndom, och samlingen med sepiatonade fotografier är såklart bara ett av farfars alla påhitt. Men omständigheterna kring farfaderns död tar Jacob till en avlägsen ö utanför Wales kust och till de fallfärdiga ruinerna av Miss Peregrines hem för underliga barn. Bland dess övergivna rum och ekande korridorer kan Jacob inte motstå en djupdykning i sin farfars förflutna och snart inser han att barnen i huset kan ha funnits i verkligheten. Att de måste ha varit mer än bara märkliga – kanske till och med farliga – och att de inte skeppades iväg till en enslig ö helt utan anledning. Men framförallt står det klart: De underliga barnen kan fortfarande vara vid liv.

Godnatt Mister Tom Under andra världskriget evakueras Willie Beech från London till engelska landsbygden. Han hamnar hos Tom Oakley, en gammal enstöring, i byn Little Weirwold. Hos Mister Tom möter Willie för första gången i sitt liv vänlighet. Han får äta sig mätt, han får kläder – och han får sova i en egen säng. Han möter snälla människor och får nya vänner. Men det lyckliga livet avbryts när hans mamma plötsligt hämtar hem honom. Dagar och veckor går utan att Mister Tom får något livstecken från Willie. Har någonting hänt honom? Till slut ger sig Mister Tom i väg till London för att söka efter Willie. Godnatt Mister Tom är en av våra mest älskade böcker och har blivit en klassiker.

Harry Potter och De vises sten och de andra böckerna i serien förstås om han inte redan läst dem.

Bra filmer att ge i julklapp till 11 årig pojke

De förstatipsen jag har här är Harry Potterrelaterade: Filmbox med Harry Potter filmerna och filmen Fantastiska vidunder och vart man hittar dem (som är en fristående film som också är väldigt spännande om man gillar Harry Potter. Det handlar om hur massa magiska djur/varelser släpps ut i världen.

Personlig julklapp till 11 årig pojke

Armband som graveras med namn från getpersonal.se.

Bästa julklappen till 11 årig pojke

Den bästa presenten jag gett min egen son när han var omkring 11 år var ett Gameboy. På den tiden var det det coolaste en liten pojke kunde ha. När han fick den så grät han. Först trodde jag att jag hade misslyckats helt. Men det var tvärt om. Det var precis rätt och han hade trott att han aldrig skulle få en sådan. Han blev så glad att han grät. Jag tänker ofta på den gången och försöker hitta lika bra julklappar till barnen. Idag är det Nintendo 3DS som är motsvarande önskedröm för barnen, om de inte får mobilspel istället förstås.

Fortsatt läsning:

Vill du hitta fler julklappar till 11 åringar? Här hittar du julklappar som passar både för pojkar och flickor i 11 års åldern.

Kommentarer

  1. Jag måste bara säga tack!! Den här web-sidan är verkligen kanonbra! Riktigt bra, varierade och till och med en del kreativa tips! (Svordomskurs för 8-åring?! Vilket geni-drag!) Så välgjord och detaljerad med alla åldersgrupper noga hanterade. (Gillar oxå dom mysiga snöflingorna som faller. Enda klagomålet är att den skuttande tomten är lite i vägen när man läser…) Men åter igen tack, och hoppas du och din familj får en härlig och God Jul!

    1. Författare

      Tack 🙂 Och tack för info om tomten…då får han dra vidare till nordpolen nu.

Kommentera gärna!