Bröllopspresent Till Barn

Ska man ge bröllopspresent till ett barn? Nej det är inte så vanligt, men när jag och min exman gifte oss fick min dotter också en bröllopspresent.

Min syster gav min dotter en svordomskurs i present vid ett tillfälle. Hon älskade det och det kändes riktigt galet.

bröllopspresent till barn
Bröllopspresent till barn?

Under svordomskursen fick hon en fin bok där hon fick skriva in alla svordomar som de gemensamt kunde komma på och betydelsen av orden. Men med facit i hand, det var faktiskt inte helt fel. Jag gillade inte riktigt den biten där hon fick nya uppslag på hittills okända svordomar. Men det jag tyckte var bra var att hon fick lära sig vad orden betydde. När man vet vad orden betyder blir det ju inte riktigt lika tufft att skrika “jävla fitta” när man är arg. Visst kommer vuxna fortfarande reagera precis lika dant på svordomar som innan. Jag upplevde faktiskt att svordomskursen gjorde att antalet svordomar minskade och blev mindre grova. Hon hade dessutom en väldigt rolig dag tillsammans med sin moster.

Visst är det ovanligt att ge bröllopspresenter till barn, men det blev ju rätt bra ändå!

Berlockarmband med foto och text

Det här är ett berlockarmband. Armbandet säljs på webbplatsen Amakli och kan vara en bra present till någon du bryr dig om. Armbandet har många anpassningsmöjligheter, vilket gör det möjligt för användaren att personalisera sitt armband med saker som betyder något för dem. Detta kan vara en unik och meningsfull present för någon du älskar. Läs mer och beställ

Relaterade frågor

Jag vill hitta en personlig bröllopspresent, vad ska jag köpa? En personlig bröllopspresent kan vara en fin skål som graveras in med brudparets namn och datum, viner för kommande bröllopsdagar, ett träd eller en tidskapsel. Här hittar du fler tips på en personlig bröllopspresent!

Bröllopspresent Till Barn
Rulla till toppen