Bröllopspresent Till Barn

Ska man ge bröllopspresent till ett barn? Nej det Àr inte sÄ vanligt, men nÀr jag och min exman gifte oss fick min dotter ocksÄ en bröllopspresent.

Min syster gav min dotter en svordomskurs i present vid ett tillfÀlle. Hon Àlskade det och det kÀndes riktigt galet.

Under svordomskursen fick hon en fin bok dĂ€r hon fick skriva in alla svordomar som de gemensamt kunde komma pĂ„ och betydelsen av orden. Men med facit i hand, det var faktiskt inte helt fel. Jag gillade inte riktigt den biten dĂ€r hon fick nya uppslag pĂ„ hittills okĂ€nda svordomar. Men det jag tyckte var bra var att hon fick lĂ€ra sig vad orden betydde. NĂ€r man vet vad orden betyder blir det ju inte riktigt lika tufft att skrika “jĂ€vla fitta” nĂ€r man Ă€r arg. Visst kommer vuxna fortfarande reagera precis lika dant pĂ„ svordomar som innan. Jag upplevde faktiskt att svordomskursen gjorde att antalet svordomar minskade och blev mindre grova. Hon hade dessutom en vĂ€ldigt rolig dag tillsammans med sin moster.

bröllopspresent till barn
Bröllopspresent till barn?

Visst Àr det ovanligt att ge bröllopspresenter till barn, men det blev ju rÀtt bra ÀndÄ!

Relaterade frÄgor

Jag vill hitta en personlig bröllopspresent, vad ska jag köpa? En personlig bröllopspresent kan vara en fin skÄl som graveras in med brudparets namn och datum, viner för kommande bröllopsdagar, ett trÀd eller en tidskapsel. HÀr hittar du fler tips pÄ en personlig bröllopspresent!