Billiga DIY-presenter

DIY-presenter är ett fantastiskt sätt att visa någon hur mycket du bryr dig om dem på ett personligt och kreativt sätt. Att skapa en present från grunden kan också hjälpa dig att spara pengar, särskilt om du är på en budget. I den här artikeln kommer vi att ge dig tips på olika DIY-projekt för att skapa personliga presenter som inte bryter banken.

 1. Personligt dekorerad mugg Att dekorera en vanlig mugg är ett enkelt och billigt DIY-projekt som kan göra en fantastisk present. Du kan köpa en vanlig mugg från en secondhand-butik eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera muggen kan du använda permanenta tuschpennor, färgglada klistermärken eller använda en keramikmålningsteknik. Du kan också skriva en personlig hälsning eller ett meddelande på muggen för att göra presenten extra speciell.
 2. Personligt dekorerad fotram Att dekorera en fotram är ett annat enkelt DIY-projekt som kan göra en personlig present. Du kan köpa en vanlig fotram från en secondhand-butik eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera ramen kan du använda färgglada färgpennor eller använda en dekorationsteknik som decoupage. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på ramen.
 3. Personligt dekorerad tändsticksask Att dekorera en tändsticksask är en annorlunda DIY-present som kan vara budgetvänlig. Du kan köpa en vanlig tändsticksask från en matbutik eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera tändsticksasken kan du använda färgglada klistermärken eller använda en dekorationsteknik som decoupage. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på asken.
 4. Personligt dekorerad ljuslykta Att dekorera en ljuslykta är ett romantiskt DIY-projekt som kan göra en underbar present. Du kan köpa en vanlig ljuslykta från en secondhand-butik eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera ljuslyktan kan du använda färgglada klistermärken, permanenta tuschpennor eller använda en dekorationsteknik som decoupage. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på ljuslyktan.
 5. Personligt dekorerad pennburk Att dekorera en pennburk är ett praktiskt DIY-projekt som kan göra en användbar present. Du kan köpa en vanlig pennburk från en secondhand-butik eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera pennburken kan du använda färgglada klistermärken eller använda en dekorationsteknik som decoupage. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på burken.
 6. Personligt dekorerad mobiltelefonväska Att dekorera en mobiltelefonväska är ett praktiskt DIY-projekt som kan göra en personlig present. Du kan köpa en vanlig mobiltelefonväska från en secondhand-butik eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera mobiltelefonväskan kan du använda färgglada tyger, applikationer eller använda en dekorationsteknik som decoupage. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på mobiltelefonväskan.
 7. Personligt dekorerad kruka Att dekorera en kruka är ett annat enkelt DIY-projekt som kan göra en praktisk present. Du kan köpa en vanlig kruka från en secondhand-butik eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera krukan kan du använda färgglada färgpennor, permanenta tuschpennor eller använda en dekorationsteknik som decoupage. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på krukan.
 8. Personligt dekorerad ljusstake Att dekorera en ljusstake är ett romantiskt DIY-projekt som kan göra en underbar present. Du kan köpa en vanlig ljusstake från en secondhand-butik eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera ljusstaken kan du använda färgglada klistermärken, permanenta tuschpennor eller använda en dekorationsteknik som decoupage. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på ljusstaken.
 9. Personligt dekorerad nyckelring Att dekorera en nyckelring är ett enkelt DIY-projekt som kan göra en personlig present. Du kan köpa en vanlig nyckelring från en secondhand-butik eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera nyckelringen kan du använda färgglada klistermärken eller permanenta tuschpennor. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på nyckelringen.
 10. Personligt dekorerad ask Att dekorera en ask är ett praktiskt DIY-projekt som kan göra en personlig present. Du kan köpa en vanlig ask från en hobbybutik eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera asken kan du använda färgglada klistermärken, permanenta tuschpennor eller använda en dekorationsteknik som decoupage. Du kan också skriva en Personligt dekorerad väggdekoration Att dekorera en väggdekoration är ett annat DIY-projekt som kan göra en personlig present. Du kan köpa en vanlig väggdekoration från en secondhand-butik eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera väggdekorationen kan du använda färgglada färgpennor, permanenta tuschpennor eller använda en dekorationsteknik som decoupage. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på väggdekorationen.
 11. Personligt dekorerad smyckeskrin Att dekorera ett smyckeskrin är ett romantiskt DIY-projekt som kan göra en underbar present. Du kan köpa en vanlig smyckeskrin från en secondhand-butik eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera smyckeskrinet kan du använda färgglada klistermärken, permanenta tuschpennor eller använda en dekorationsteknik som decoupage. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på smyckeskrinet.
 12. Personligt dekorerad kalender Att dekorera en kalender är ett praktiskt DIY-projekt som kan göra en användbar present. Du kan köpa en vanlig kalender från en bokhandel eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera kalendern kan du använda färgglada färgpennor, permanenta tuschpennor eller använda en dekorationsteknik som decoupage. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på kalendern.
 13. Personligt dekorerad ram Att dekorera en ram är ett annat enkelt DIY-projekt som kan göra en personlig present. Du kan köpa en vanlig ram från en secondhand-butik eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera ramen kan du använda färgglada färgpennor eller använda en dekorationsteknik som decoupage. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på ramen.
 14. Personligt dekorerad ljuskopp Att dekorera en ljuskopp är ett romantiskt DIY-projekt som kan göra en underbar present. Du kan köpa en vanlig ljuskopp från en secondhand-butik eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera ljuskoppen kan du använda färgglada klistermärken, permanenta tuschpennor eller använda en dekorationsteknik som decoupage. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på ljuskoppen.
 15. Personligt dekorerad väggklocka Att dekorera en väggklocka är ett praktiskt DIY-projekt som kan göra en användbar present. Du kan köpa en vanlig väggklocka från en secondhand-butik eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera väggklockan kan du använda färgglada färgpennor, permanenta tuschpennor eller använda en dekorationsteknik som decoupage. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på väggklockan.
 16. Personligt dekorerad blockljus Att dekorera ett blockljus är ett romantiskt DIY-projekt som kan göra en underbar present. Du kan köpa ett vanligt blockljus från en matbutik eller använda ett som du redan har hemma. För att dekorera blockljuset kan du använda färgglada klistermärken, permanenta tuschpennor eller använda en dekorationsteknik som decoupage. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på blockljuset.
 17. Personligt dekorerad kökshandduk Att dekorera en kökshandduk är ett praktiskt DIY-projekt som kan göra en användbar present. Du kan köpa en vanlig kökshandduk från en matbutik eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera kökshandduken kan du använda färgglada tyger, applikationer eller använda en dekorationsteknik som decoupage. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på handduken.
 18. Personligt dekorerad magnet Att dekorera en magnet är ett enkelt DIY-projekt som kan göra en personlig present. Du kan köpa en vanlig magnet från en hobbybutik eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera magneten kan du använda färgglada klistermärken eller permanenta tuschpennor. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på magneten.
 19. Personligt dekorerad bokmärke Att dekorera ett bokmärke är ett praktiskt DIY-projekt som kan göra en användbar present. Du kan köpa en vanlig bokmärke från en bokhandel eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera bokmärket kan du använda färgglada färgpennor eller permanenta tuschpennor. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på bokmärket.
Billiga DIY-presenter
Rulla till toppen