Adventskalender till vuxna

Det är inte bara barn som vill ha en adventskalender. Även vuxna tycker det är mysigt att varje morgon få öppna ett litet paket. Till vuxna finns det både adventskalendrar med skönhetsprodukter, kalendrar med choklad eller godis, adventskalendrar till sportintresserade, soffpotatisar, adventskalendrar med olyckokakor för julhataren eller kompisen med knäpp humor. Det finns även adventskalendrar med alkohol och erotiska adventskalendrar som är sexiga och sensuella. Vad väljer du för adventskalender i år?

Visst är det trevligt med adventskalender även om man är vuxen?

Annorlunda adventskalender till vuxna

Adventskalender för soffpotatisar 2021

Det här är nog årets allra roligaste adventskalender. En adventskalender för soffpotatisar där soffpotatisen får välja en utmaning varje dag.

Precis som vanliga adventskalendrar innehåller adventskalendern för soffpotatisar 24 luckor. Men bakom luckorna hittar man inga chokladbitar, utan olika aktiviteter som man ska utföra under dagen. Träningskalenderns övningar är sådant som passar alla, oavsett om man är vältränad med ett sexpack på magen eller om man är en inbiten soffpotatis. Den här julkalendern är kul att ge sin kompis på gymmet eller köpa till hela familjen.

Läs mer och beställ

Adventskalender med doftljus från klinta

Doftljus sprider väldoft och hemtrevnad och den här adventskalendern innehåller 24 olika doftljus från Klinta. Vad de olika ljusen i kalendern har för doft blir en trevlig överraskning varje morgon. Du kommer garanterat att hitta många nya favoriter här. Det enda man vet helt säkert är att den 24:e luckan innehåller ett större ljus än de övriga.

Läs mer och beställ

Adventskalender med doftljus från Voluspa

Här hittar du en exklusiv julkalender med doftljus från Voluspa. Den innehåller underbara dofter som: Spiced Pumpkin Latte, French Cade & Lavender, Forbidden Fig, Santal Vanille, Apple Blue Clover, Baltic Amber, Santiago Huckleberry, Moso Bamboo, GojiTarocco Orange, Gilt Pomander & Hinoki, Spiced Goji Tarocco Orange och White Cypress.

Läs mer och beställ

Kalender med doftljus 2021

Klintas väldoftande årskalender öppnas en gång i månaden och fyller hemmet med underbara dofter som passar till årstiden. Varje ljus kommer med en förklarande text som beskriver varför den specifika doften passar till sin respektive månad. Vad sägs till exempel om fräsch rosmarin och timjan i mars för att starta våren på ett fräscht vis, eller apelsin och kryddnejlika med kanel som sprider en typisk doft av jul i ditt hem under december?

Läs mer och beställ

Adventskalender med gröt 2021

Vill du hitta en unik och annorlunda adventskalender? Då kanske den här kalendern med gröt kanske vara en bra idé. Den innehåller gröter i olika smaker så som kanel och äpple, vaniljbullar, choklad och blåbärscheescake. Att börja decembers alla dager med en härllig portion gröt är perfekt.

Gröten kommer i smarta bägare där man bara tillsätter mjölk och kör den en stund i mikron så är gröten klar.

Läs mer och beställ

MyMuesli Müslikalender 2021

Läs mer och beställ

Adventskalender med energidryck 2021

Till honom eller henne som tycker om energidryck kan den här adventskalendern passa bra. Du fyller den helt enkelt med burkar, så får han eller hon öppna en lucka varje dag. Perfekt så här i december då många ofta tappar energin.

Läs mer och beställ

Adventskalender till vuxna med alkohol

Många vill ge sin sambo eller pojkvän en adventskalender med alkohol. Här finns det en fickplunta med måttstock på, avec kalender och en ölkalender att välja mellan. Ölkalendern är en låda som du fyller med egna flaskor. Avec adventskalendern måste du också fylla med eget innehåll.

Prosecco julkalender 2021

I december när det är mörkt och trist finns det all anledning att köpa den här julkalendern med prosecco drinkkalender. Den här kalendern har tolv luckor fyllda med pop a ball som man använder för att piffa till sin prosecco. Drinkbubblorna har fruktiga smaker och om man vill går de också att använda för alkoholfria drycker. Drickbubblor innehåller fruktjuice som man blandar med drycken och när man biter sönder en. Här hittar du till exempel drinkglitter med hallonsmak som kommer göra att din drink skimrar i rosa och guld.

Läs mer och beställ

Adventskalender med öl 2021

Adventskalender som du fyller med 24 st ölflaskor, en för varje dag under december.

Läs mer och beställ

Adventskalender med avec 2021

Vill du ha en adventsklander till vuxna med alkohol är en adventskalender med avec också ett alternativ. Fyll kalendern med 24 st 50 ml flaskor.

Läs mer och beställ

Adventskalender med godis till vuxna

Det är inte bara barn som gillar att få en godiskalender. Även vuxna blir glad för att få en adventskalender med godis. Det ska ju helst vara någon lite lyxigare godissort då förstås, som gourmet vingummi eller kanske chiligodis. För vuxna som brukar smaka på godiset innan det är på väg ner i magen finns det chokladkalendrar med lite lyxigare mjölkchoklad att köpa.

Adventskalender med veganska tryfflar

Läs mer och beställ

Adventskalender lakrits

Läs mer och beställ

Adventskalender med chokladtryfflar från Monty Bojangles

Läs mer och beställ

Adventskalender med gelebönor 2021

Read more and order

Chokladkalender 2021

Exklusiv chokladkalender från danska Magasin du Nord! Kalenderns luckor låter dig räkna ner till julafton med chokladtryffelkulor i högsta kvalitet från Magasin Chokolade. Adventskalendern i trä föreställer den historiska Magasin-byggnaden på Kongens Nytorv mitt i Köpenhamn.

Läs mer och beställ

Gigantisk chokladkalender 2021

Det här är den ultimata chokladkalendern för alla godisgrisar. Kanske en bra present att ge älsklingen, eller varför inte en till dig själv också. Man blir aldrig för stor för att ha en chokladkalender!

Läs mer och beställ

Adventskalender chili 2021

Adventskalender för vuxna fylld med chilichoklad, chilikarameller och chilikulor. Dessutom finns det en extra lucka för nyårsafton. Att någon som kallar sig Chili Klaus gillar julen kommer ju knappast som en nyhet! Därför är såklart adventskalendern Jingle Balls! från Chili Klaus maxad med glödhett och sötstarkt chiligodis för den som tröttnat på mesiga chokladkalendrar. Gör dig beredd på chilistyrka som får nissarnas ögon att tåras och tomtens skägg att lockas – denna kalender är bara för den modiga!

Läs mer och beställ

Chokladkalender för två 2021

En chokladkalender är en klassiker för att räkna ner till julafton. Men i en vanlig chokladkalender finns det bra EN ENDA chokladbit. Men den här chokladkalendern är annorlunda. Den här kalendern är annorlunda. Den har två chokladbitar. Den här adventskalendern har dessutom en extra lucka. Här hittar du choklad med smak av dadlar, mandlar och apelsin. Den är en njutning att öppna varje decembermorgon… frågan är bara om du bjuder eller ej?

Läs mer och beställ

Chokladkalender till vuxna 2021

Chokladkalender med betydligt lyxigare choklad än den man får i mataffären. En perfekt munsbit till kaffet varje dag.

Läs mer och beställ

Nötfri chokladkalender till vuxna 2021

Lyxig adventskalender från Malmö chokladfabrik fylld med ekologisk och nötfri choklad.

Läs mer och beställ

Adventskalender med lyxigt godis till vuxna 2021

Adventskalender med praliner av lakrits, marsipan och mandel. Här får du inte bara godis, utan även en speglebricka på köpet.

Läs mer och beställ

Adventskalender med marsipan 2021

Man behöver inte vara barn för att älska godis. Tänk dig att börja dagen med en bit lyxig marsipan under hela december! Med den här adventskalendern kan man göra just det. Adventskalendern innehåller chokladdragerad marsipan i sex olika smaker så som expresso, pistage och apelsin.

Det här kommer bli en klassisk adventskalendeder och ingen kan tacka nej till den fina marsipanen från Niederegger! Det är en bra presesent att både ge sig själv eller till någon som man tycker mycket om.

Läs mer och beställ

Adventskalender med choklad för två personer 2021

Lyxig chokladkalender som gjord för att dela med någon man tycker om. Bakom alla 24 luckorna finns två chokladbitar.

Läs mer och beställ

Adventskalender med lakrits

Adventskalender skipper lakritspipor 2021

Om man älskar lakrits kommer den här adventskalendern garanterat att bli väldigt omtyckt. Den är fylld med smarriga lakritspipor. Bakom varje lucka gömmer sig en mumsig lakritspipa från Cloetta. Lakritspiporna i den här julkalender är både av klassiskt snitt men också nymodighter som lakritspipor med havssalt och en lakritspipa som är extra stor.

Läs mer och beställ

Adventskalender från Lakritsfabriken 2021

Lakritsfabrikens populära adventskalender är tillbaka och har fått en ny design. I de 24 luckorna finns totalt 720 gram lakrits. Perfekt adventskalender att ge lakritsälskaren.

Läs mer och beställ

Adventskalender Haupt lakrits 2021

Gillad du choklad och knäck, men tycker att det blir lite för mycket av det goda? Då kanske den här julkalendern kommer falla dig på läppen. Adventskalendern från Haupt Lakris innehåller som du säkert kan gissa, lakrits, blandat med choklad.

Läs mer och beställ

Adventskalender med lyxiga lakritspraliner 2021

Adventskalender som innehåller stora lyxiga lakritspraliner ur Heavenly by Schöttingers sortiment.

Läs mer och beställ

Speciella adventskalendrar MED FORDON OCH VERKTYG

Vill du hitta en alldeles speciell adventskalender till någon du tycker om? Det finns adventskalendrar både med verktyg, bilar och adventskalendrar för fotografen. Här är några väldigt fina adventskalendrar som jag hittade.

Adventskalender Helikopter

Läs mer och beställ

Adventskalender Porsche 911 turbo

Läs mer och beställ

Volkswagen Beetle Adventskalender 2021

Läs mer och beställ

Volkswagen Bulli T1 Adventskalender 2021

Läs mer och beställ

Mercedes-AMG GT Adventskalender

Läs mer och beställ

Volkswagen Golf GTI Adventskalender 2021

Läs mer och beställ

Mercedes Benz G-Klass Adventskalender

Läs mer och beställ

Adventskalender Land Rover 2021

Läs mer och beställ

Porsche 911 Grön

Läs mer och beställ

Porsche 911 Adventskalender 2021

Läs mer och beställ

Mercedes-Benz 300 SL Adventskalender 2021

Läs mer och beställ

Adventskalender med Ford Mustang 2021

Läs mer och beställ

Adventskalender Vespa 2021

Denna Vespa adventskalender innehåller en modell av den klassiska skotern från 1960-talet i byggsatsformat med basplatta. Dessutom får du en ljudmodul som ger ifrån sig originalljudet från Vespa-motorn och ett häfte fullspäckat med nördig bakgrundsinfo om den älskade skotern. I år räknar vi ner till jul på italienska med denna med denna roliga adventskalender för vuxna!

Läs mer och beställ

Adventskalender med Porsche traktor 2021

Adventskalender som innehåller en traktor i 24 delar. Det är den klassiska traktorn Porsche Diesel traktorn i skala 1:43. Traktorn ger till och med rätt ljud ifrån sig. En perfekt adventskalender till någon som gillar traktorer.

Läs mer och beställ

Adventskalender med verktyg 2021

Här är den perfekta julkalendern om du verkligen vill överraska någon du tycker mycket om. Bakom de 24 luckorna hittar man bits, mejslar, hyllsor, tillbehör för magnetisering, skruvar, och en flasköppnare.

En kul adventskalender att ge hemmafixaren!

Läs mer och beställ

Adventskalender med skönhetsprodukter

Adventskalendrar med skönhetsprodukter är inte enbart för henne. Jag har hittat adventskalendrar till män med skönhetsprodukter så som skäggolja, badbomber, tvålar, schampo osv.

Gimme adventskalender

Läs mer och beställ

Essie Advent Calender 2021

Läs mer och beställ

BABOR Adventskalender 2021

Läs mer och beställ

24 Nordic Beauty Wonders, 24 PCS Adventskalender 2021 

Läs mer och beställ

Giftpack Advent Calendar 2021 Adventskalender

Läs mer och beställ

Share the Love Advent Calendar

Läs mer och beställ

Share Love & Joy Ultimate Advent Cale

Läs mer och beställ

Share the Joy Advent Calendar adventskalender 2021

Läs mer och beställ

The Ritual of Advent 2021

Läs mer och beställ

Advetskalender med badbomber

Läs mer och beställ

Adventskalender – Be Merry

Read more and order

Manstuff adventskalender 2021

En av årets stora nyheter är den här adventskalendern för män med skönhetsprodukter för män. Med en manstuff adventskalender får han en en liten överraskning varje dag. Bakom luckorna i adventskalendern kommer han hitta saker så som tvålar, schampo, rak-créme, body lotion osv.

Oavsett om han bara brukar ta en snabb dusch efter träningen eller älskar att pyssla om sig själv lite längre är den här julkalendern fylld med härliga produkter med maskulin doft.

Läs mer och beställ

BeautyPro 12 Days of ChristMASK Adventskalender 2021

Läs mer och beställ

Sminkkalender 2021

När december känns lång och grå är det en bra idé att lyxa till det lite. Kanske för dig själv eller någon du tycker mycket om. Tråkiga decemberdagar behövs mer färg, fina saker och roliga överraskningar för att pigga upp tillvaron lite. En sminkkalender gör just det! Bakom de 24 luckorna i adventskalendern hittar man läppstift, ögonskuggor, nagellack mm i glada färger och juliga nyanser. Dessutom får man nageldekorationer och andra praktiska skönhetsprodukter.

Den här adventskalendern med smink är en perfekt överraskning till någon som behöver lysa upp de grå decemberdagarna.

Läs mer och beställ

Badkalender 2021

Den här adventskalendern är fylld med badbomber, lyxiga tvålar och bodylotion. Det är en perfekt present att ge någon som man tycker mycket om. Eller varför inte köpa en till dig själv. Det är lätt att man blir väldigt stressad så här i jultid. All ha lite lyxiga badprodukter att njuta av varje dag är ett perfekt sätt att slappna av från stress och vardag.

Läs mer och beställ

Adventskalender med nagellack 2021

Läs mer och beställ

Rolig adventskalender

Är du på jakt efter en rolig och annorlunda adventskalender? Här är nog de roligaste adventskalendrarna 2021. En adventskalender med strumpor, popcorn eller en adventskalender för soffpotatisen.

Adventskaldender calendar of kindness

Läs mer och beställ

Adventskalender med strumpor 2021

Här hittar du en annorlunda och rolig adventskalender. Den är fylld med 24 par strumpor för att förgylla tiden fram till jul. Storlek 40-45.

Läs mer och beställ

Adventskalender med strumpor 2021

För den som föredrar strumpor i pastellfärger passar den här adventskalendern bättre. Strumporna är i stl 37-40.

Att få strumpor i julklapp låter kanske inte så kul! Då är det bättre att få dem utspridda under hela december. Här får man i alla 24 luckorna strumpor i vackra pastellfärger. Varför inte starta dagen med ett par snytta strumpor och låta dess färg vara avgörande för hela outfiten? Med ett par nya, snygga strumpor varje dag har december inte en chans att bli trist. Här finns 24 par stilsäkra strumpor som passar både till vardag så väl som till fest. Och attt få för många strumpor det går ju faktiskt inte!

Läs mer och beställ

Adventskalender med popcorn 2021

För den som inte gillar chokladkalendern kan en adventskalender med gourmet popcorn vara lösningen. Popcorn som smakar hallon, karamell eller cheddar.

Läs mer och beställ

Popcorn Shed Vegansk Popcorn Adventskalender 2021

Läs mer och beställ

Adventskalender för att få saker gjorda 2021

Adventskalender som sägs minska julstressen. Varje dag skrapar man fram en ny tråkig uppgift att utföra. Saker som man annars inte hade utfört.

Läs mer och beställ

Romantiska och erotiska adventskalendrar för vuxna

Vill du göra väntan på Tomten kortare är det en romantisk och sexig adventskalender du ska köpa. Här finns det både mysiga saker ni ska göra tillsammans och kalendrar med sexleksaker i. Varför inte göra december till årets hetaste månad? Läs mer om de erotiska adventskalendrarna här.

Erotisk adventskalender Amorelie 2021

Vill du ge dig själv och din partner en lustfylld december, då är den här adventskalendern betydligt bättre att att ge bort choklad. Med Amorelie adventskalender kommer ni få varje dag i december att kännas som julafton och den kommer bli årets hetaste! Den här adventskalendern innehåller 24 sensuella överraskningar och adventskalendern är fylld med erotik. Här hittar du bland annat massageprodukter, sexiga leksaker och tillbehör som väcker lust och passion. Det sammanlagda värdet är ca 4100kr! (och man betalar inte ens hälften!)

Amorelie Adventskalender passar både par och singlar, och både kvinnor och män oavsett läggning (tillverkaren hälsar att vissa produkter kan kräva “lite mer kreativitet” beroende på vem som ska använda dem, men att kalendern passar alla). Det här är helt enkelt en perfekt present till någon du vill ge en sensuell advent!

Läs mer och beställ

Amorelies lyxigaste adventskalender 2021

Denna premium-kalender innehåller 24 sensuella överraskningar som garanterat drar ner både julstrumpor och annat på mottagaren! I luckorna gömmer sig bland annat leksaker från märken som Vou, Moqqa och Kink, massageprodukter och fantasieggande bondage-tillbehör som väcker både lust och passion. Kalendern innehåller produkter till ett värde av cirka 6200 kr och förvandlar varje decembernatt till ett nytt och hett äventyr!

Läs mer och beställ

Adventskalender för par 2021

December är förmodligen årets kallaste månad, vad passar då bättre än att köpa den här sexiga och romantiska adventskalendern till sig själv och den man älskar. Den här adventskalendern kan lätt tränga undan vinterkylan med tankar på sex och sexiga aktiviteter. Den här parkalendern heter Daring Deceber och kommer från Tingletouch. Med den kan ni maxa julmyset och fylla december med lust romantik och extra mycket kärlek.

Bakom varje lucka får ni förslag på tre spännande aktiviteter som ni kan hitta på, bara ni två. Varför inte turas om att öppna luckorna och låta den som öppnar dagens lucka få välja dagens aktivitet bland de sexiga förslagen. Den här kalendern ger er garanterat ny insipiration i sovrummet. Den är fylld av sex och romantik för par.

Läs mer och beställ

The love calendar for couples 2021

Läs mer och beställ

Adventskalender Romantic 2021

Läs mer och beställ

Romantisk adventskalender 2021

Romantiska och roliga saker att göra tillsammans, romantiska gester eller het och sexig inspiration. Varje dag får man tre aktiviteter att välja mellan.

Läs mer och beställ

Adventskalender kaffe

Kanske gillar du kaffe väldigt mycket, då kan en adventskalender med kaffe vara något för dig!

Adventskalender med olika kaffesmaker 2021

Kahls julkalender innehåller 24 påsar med kaffe för att brygga en halv liter färdigt kaffe. Kaffesmaker från hela världen och du får information om alla kaffesorterna. Fin adventskalender till en kaffeälskare!

Läs mer och beställ

Adventskalender med kaffekapslar

Läs mer och beställ

Adventskalender med te

Inte heller teälskaren blir utan adventskalender. I år har jag hittat tre stycken julkalendrar fyllda med te i olika smaker.

Tekalender 2021

Kalla dagar i December är det här en perfekt present att ge bort. En adventskalender fylld av underbara teer. Det är mysigt att krypa upp i soffhörnet med en varm kopp te och slappna av. Tekalendern från English tea shop gör nedräkningen till julafton välsmakande. Bakom luckorna i kalendern hittar du pyramidpåsar fyllda med ekologiskt te i julaktiga smaker så som hibiskus, ingefära, tranbär och granatäpple. Det finns teer i tolv härliga smaker. Det är blandat rött grönt, vitt, svart och rött te.

Det är ett bra sätt att skämma bort sig själv eller någon man älskar lite extra mycket i December.

Läs mer och beställ

Adventskalender Pukka te

Läs mer och beställ

Tekalender adventskalender English Tea Shop 2021

Läs mer och beställ

Adventskalender med te 2021

En adventskalender till fylld med teer. Innehåller bl.a. smaker som rosor och bär, ingefärsmint, örtchai och den klassiska earl grey.

Läs mer och beställ

Relaterade frågor

Finns det adventskalendrar med sexleksaker? Ja det gör det faktiskt. Besök sidan med erotiska adventskalendrar här.

Vad är bra presenter att lägga i en egen adventskalender till pojkvännen? Bra små presenter att stoppa i en egen adventskalender till pojkvännen är: strumpor, lakrits, en bok, parfym, biobiljetter, en nyckelring eller doftljus. Fler tips på bra presenter att lägga i en adventskalender till pojkvännen kan du hitta här.

Vad finns det för färdiga adventskalendrar till barn? Till barn finns det många färdiga kalendrar som är väldigt fina. Det finns allt från Babblarna för det yngsta, till lego, Playmobil eller Harry Potter för de äldsta barnen. Färdiga adventskalendrar till barn hittar du här.

Vad är Nissebrev? Nissebrev är en alternativ adventskalender för barn. Där flyttar Nisse in i huset den 1 december och stannar fram till julafton. Varje dag får barnen ett brev från Nisse där de får ett uppdrag. Nisse kan också vara busig och hitta på små hyss. Läs mer om Nissebreven här.

Vad finns det för små presenter att ge barn i adventskalendern? Bra små presenter att ge barn i kalendern är t.ex. spel, slime, studsbollar, glitterlim, plånbok, trolldeg, pysselbok eller underkläder. Fler bra presenter när du ska göra en egen adventskalender till barn kan du hitta här.

Finns det adventskalendrar för djur? Ja, det finns det faktiskt. Jag har samlat adventskalendrar för djur på den här sidan.

Dela gärna sidan!

Har du hittat någon bra adventskalender här så dela gärna sidan.

Adventskalender till vuxna
Rulla till toppen